Početna stranica
Nalazite se: 
 

Osiguranje imovine

Imovina 
 

 

Vaša kuća ili stan, Vaš krov nad glavom Vam je sasvim sigurno od velike važnosti. Godinama ulažete kako biste mjesto za život učinili što prijatnijim sebi i svojoj porodici. Tvrdite kako je od neprocjenjive vrijednosti. To je Vaše mjesto mira gdje se najprijatnije osjećate. U svoj dom ste uložili svoje vrijeme, novac, znanje i ljubav. Zato ga morate adekvatno zaštititi.   

 

Polisom osiguranja obezbijedili ste sigurnost ne samo za Vašu kuću, ili stan, već i za pomoćne objekte Vašeg domaćinstva. Osigurane su i sve stvari u Vašem domu. Pokriveni su i slučajevi u kojima Vi ili članovi Vašeg domaćinstva nenamjerno nanesete materijalnu štetu trećim licima. 

 

Međutim, brojne su neželjene opasnosti koje mogu ugroziti sigurnost vašeg doma i uzrokovati velike štete i visoke finansijske izdatke. 

 

Kroz ovaj program osiguranja  nudimo Vam sigurnu zaštitu imovine u njenoj stvarnoj vrijednosti.  

 

 

Posebna pogodnost   

 

Za sva osiguranja imovine ugovorena na više od 3 godine, Merkur osiguranje Vam omogućava popust od 10 % u svakoj godini osiguranja.  

 

Svi ugovarači osiguranja koji imaju aktivnu policu životnog osiguranja imaju pravo na dodatni popust od 5 % na ukupnu godišnje premiju imovinskog osiguranja.  

 

 
Ako želite saznati više informacija o ovom proizvodu možete poslat upit nekom od naših prodajnih partnera ili na mail adresu prodaja@merkur.ba ili nas pozovite na besplatni info telefon 080 02 02 25.
 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25
 
Linkovi uz temu