Početna stranica
Nalazite se: 
 

Rentno osiguranje

Renta 
 

Želje svakog od nas su da nakon našeg radnog vijeka nastavimo uživati u životu, doživimo duboku starost, imamo vremena i novca....Isto se i može realizovati ukoliko odlučimo danas učiniti nešto za naše bolje sutra.
Rentno osiguranje je posebno interesantna prilika za pojedince i kolektive koji bi željeli napraviti određeno ulaganje, a da pri tome imaju zagarantovani način isplate dinamikom i iznosom kako to njima odgovara.

Ugovaranje rentnog osiguranja u Merkur osiguranju Vam omogućava da uživate u svojim zlatnim godinama uz dodatne redovne mjesečne prihode i osjećaj sigurnosti sebe i svojih najdražih.

Sve što radimo danas je za bolje sutra, stoga omogućite sebi i svojoj porodici osiguranje na vrijeme.

 
Osnovne karakteristike osiguranja rente su navedene u nastavku:
  • na iznos utvrđene rente svake godine se obračunava pripisana dobit koja uvećava iznos rente
  • u slučaju smrti osiguranika, renta se isplaćuje korisniku/cima navedenim na polici osiguranja i to do isteka osiguranja ili do isteka garantovanog roka za isplatu
  • ugovorenu rentu nije moguće mjenjati tokom trajanja osiguranja
  • tokom trajanja osiguranja, renta se može isplaćivati korisniku kojeg imenuje ugovarač (djetetu, rođaku, roditeljima i sl.)
  • korisnici rente se mogu mijenjati tokom trajanja osiguranja onoliko puta koliko to želi ugovarač osiguranja.

 
Ako želite saznati više informacija o ovom proizvodu možete poslat upit nekom od naših prodajnih partnera ili na mail adresu prodaja@merkur.ba ili nas pozovite na besplatni info telefon 080 02 02 25.
 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25
 
Linkovi uz temu