Početna stranica
Nalazite se: 
 

Naša misija i vizija na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine


merkur 

 

Misija društva

Pružanje sigurnosti u zdravstvenom, finansijskom i socijalnom smislu svakom pojedincu i porodici, u svakoj životnoj fazi, putem inovativnih osiguravateljnih proizvoda i najboljeg savjetovanja.

 

Naše opredeljenje je zaštita života i zdravlja, a zdrav život definišemo kao sveobuhvatno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje. 

Vizija društva

Vizija Društva je predstavljena kroz kontinuirani rast premije životnog osiguranja; očuvanje i povećanje trajne stabilnosti, solventnosti i likvidnosti kao i očuvanje povjerenja i povećanje zadovoljstva osiguranika.


Naša ponuda 

Ponuda Merkur osiguranja se odlikuje visokim kvalitetom, orijentacijom ka individualnim potrebama i sveobuhvatnim načinom razmatranja. Posvećenost zdravlju i životu reflektuje se i kroz našu ponudu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i inovativnom pristupu, naši proizvodi obuhvataju sve potrebe pojedinca u različitim fazama života.  

Naši osiguranici

Obraćamo se, prije svega, onima kojima su važne vrijednosti poput zdravog života, blagostanja i zbrinjavanja. Našim osiguranicima nudimo kompletentno savjetovanje i kontinuirano praćenje njihovih potreba.

 

Naročitu pažnju poklanjamo očuvanju visokog kvaliteta proizvoda i usluga, stabilnih i dugoročnih odnosa. Tome su posvećeni svi članovi Merkur tima, naši saradnici i zastupnici - partneri u razumijevanju i primjeni naše definicije zdravog života.

Naša odgovornost 

Zbog našeg opredjeljenja i jasnog stava prema zdravom životu, imamo obavezu i prema društvu u kom živimo. Kada je riječ o zdravom životu, svjesno preuzimamo ulogu kreatora javnog mjenja i svojim znanjem i iskustvom, podržavamo projekte u oblasti prevencije kada je pitanju čovjekov život i zdravlje.

 

 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25