Početna stranica
Nalazite se: 
 

Zašto Merkur?

zašto merkur 
 

Provjereni proizvodi i cjenovnici/tarife

Svi programi i cjenovnici/tarife Merkur osiguranja utemeljeni su na više od 216 godina evropskog iskustva matične kuće i odobreni od strane Agencije za nadzor osiguranja FBiH.

 

Know-how

Na osnovu dugogodišnjeg  iskustva  i  know-how-a  kojim  raspolaže  Merkur Versicherung AG Graz, Merkur osiguranje d.d. Sarajevo  nudi široku paletu  osiguravateljnih proizvoda među kojima se najviše ističu kvalitetni proizvodi i programi životnog  osiguranja.

 

Široka paleta proizvoda

Prisustvo Merkur osiguranja na Bosansko-herecegovačkom tržištu omogućilo je stanovništvu pristup najkvalitetnijim programima osiguranja. Proizvodi su kreirani kako bi zadovoljili individualne potrebe svih klijenata. Cjelokupna paleta proizvoda se kontinuirano proširuje i unaprijeđuje kako bismo udovoljili svim zahtjevima klijenata i bili u korak s novim trendovima na tržištu osiguranja. 

 

Fleksibilnost

Merkur osiguranje svojim osiguranicima omogućava neophodnu fleksibilnost za svaku životnu priliku. U tom smislu nudimo jednistvenu mogućnost na tržištu, da se u toku trajanja ugovora (po isteku dvije ili tri godine u ovisnosti od dužine trajanja ugovora)  prolongira rok plaćanja, smanji premija, kapitalizira polica ili stavi u mirovanje, a sve u cilju prilagođavanja novonastalim životnim okolnostima osiguranika.

 

Valutna klauzula

Sve police Merkur osiguranja zaštićene su valutnom klauzulom (EUR).

 

Najjača svjetska reosiguranja

Uz sigurnost koju pruža matična kompanija, najstarije zdravstveno osiguranje u Austriji Merkur Versicherung AG s neprekidnom tradicijom od 1798. godine, garanciju pruža država Bosna i Hercegovina putem nadležnih institucija koje regulišu oblast osiguranja te renomirani reosiguravajući partneri iz zemlje i inostranstva.

 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25