Početna stranica
Nalazite se: 
 

Vijesti

Besplatni sportsko-zdravstveni pregledi za djecu u četiri bh. grada
Sigurnost koje raste s Vašom djecom 
 

U želji da imamo zdraviju i bolju budućnost djece širom BiH, Mekur BH osiguranje pokrenulo je incijativu s besplatnim sportsko-zdravstvenim pregledima.

U periodu od 14. do 19. novembra 2016.godine u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci, za djecu uzrasta od 6 do 12 godina bit će omogućene provjere fizičke spremnosti, test izdržljivosti i sportskih vještina, dok će se ispitivanje funkcije mišića vršiti pomoću osam specifičnih testova. Pregledi su povjereni timu profesora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom, a sprovode se prema programu kompanije Merkur Life Style GmnH, članice Merkur Grupacije zadužene za promociju zdravog životnog stila i dobitnika prestižne nagrade za organizaciju medicinskog SPA programa u Evropi. Nakon pregleda, roditelji će biti upoznati s finalnim rezultatima i preporukama u smislu zdravog životnog stila djece.

Prijave djece mogu se izvršiti do 13. novembra na naš besplatni telefon 080 02 02 25 ili putem e-maila info@merkur.ba, nakon čega će svako dijete dobiti termin za pregled u trajanju od 30 minuta. Pregledi će se obavljati tokom pet radnih dana u period od 17 do 20h, na adresama naših podružnica: 

 


 
• Sarajevo Fra Anđela Zvizdovića br.1
• Tuzla 1. Inžinjerske brigade b.b.
• Banjaluka Trg srpskih junaka br.3
• Mostar Ante Starčevića b.b.
 
Prijavite i Vi vaše dijete na besplatni sportsko-zdravstveni pregled.
Radujemo se zajedničkom druženju s Vama i Vašim mališanima.
 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25