Početna stranica
Nalazite se: 
 

Produkt Superior

superior baner 
 

Superior je jedinstveni produkt životnog osiguranja na tržištu, gdje se za jednu premiju mogu dobiti tri osigurane sume:

• Ako se desi jedna od osigurane 23 bolesti
• Ako se desi druga bolest iz ostalih grupa bolesti
• U slučaju smrti usljed bolesti i/ili nezgode

I to nije sve! Po isteku osiguranja (osim u slučaju smrti), vrši se povrat premije do 90%.

 

DA za Superior

 

U slučaju teške bolesti, umanjuje se obaveza plaćanja za isto ugovoreno pokriće                                                                                                                                        Po isplati osigurane sume za nastup jedne teške bolesti, umanjuje se iznos premije koja će se nastaviti plaćati, a osigurana suma za druge rizike ostaje ista. Ako se nakon toga desi bolest iz druge grupe bolesti, osigurana suma se opet isplaćuje.
Povrat premije  
Povrat uplaćene premije po isteku osiguranja do 90% (osim za slučaj smrti).
Jedinstveni paket osiguranih rizika
Superior je jedinstven po tome što pokriva čitav niz osiguranih rizika u paketu - osim što se po isteku osiguranja vrši povrat premije, osigurani su rizik smrti i bolesti. Pri tome, lista od 23 teške bolesti uvažava vrlo širok spektar zdravstvenih rizika te uključuje šest vrsta transplantacija kao najsavremenijih tehnika medicinske skrbi.
 
23 teške bolesti pokrivene Superior policom osiguranja
 

teske bolesti  
 
 

Postanite korisnik Merkur Loyalty programa!

Ugovaranjem Paket plus programa, pored osiguranja od posljedica nezgode i osiguranja izvršenih hirurških intervencija stičete Merkur osiguranje loyalty karticu, sa kojom ostvarujete pogodnosti:

  • Popuste na kupovinu roba ili usluga kod naših Loyalty partnera (fitness centri, poliklinike, hoteli, prodavnice zdrave hrane, prodavnice sportske opreme).
  • Uslugu asistencije - medicinsku i pomoć u kući.
 
Za više informacija pošaljite upit nekoj od naših partnerskih agencija ili nas kontaktirajte direktno:                                           Email:  prodaja@merkur.ba                                                                                                                                             Besplatni info telefon 080 02 02 25
 
 
Besplatni info telefon 080 02 02 25
 
Linkovi uz temu